Italiensk Buffetmenu ved La Traviata 10. marts 2018:
– Rosastegt kalveculotte.
– Fyldt svinemørbrad.
– Pestomarineret kylling filet.
– Saltbagte gourmetkartofler med italienske krydderurter.
– Salat af grillede squash og auberginer, marineret i olivenolie, hvidløg, hvid balsamico samt frisk persille, basilikum og oregano.
– Solmoden tomat salat med bøffelmozzarella, oliven og basilikum.
– Sprød grøn salat med brødcroutoner, soltørrede tomater, høvlet parmesan og friske krydderurter.
Dessert: Hjemmelavet Tiramisu.
Frisk vand på bordene ad libitum.
Inkl. 1 glas vin/øl/vand.
Kaffe/te ved samme bord i pausen.
Pris pr. person: 295 kr.
Vin, øl, sodavand kan tilkøbes til maden:
Vin pr. glas: 45 kr.
1 flaske husets vin rød/hvid: 150 kr.
Øl, sodavand: 25 kr.
Vand på flaske: 15 kr.
Bestilling af menu: mail@dgihusetpanteren.dk
Billetter til forestillingen: Teaterforeningen.dk