Operamenu 10. marts 2018

Italiensk Buffetmenu ved La Traviata 10. marts 2018:

– Rosastegt kalveculotte.

– Fyldt svinemørbrad.

– Pestomarineret kylling filet.

– Saltbagte gourmetkartofler med italienske krydderurter.

– Salat af grillede squash og auberginer, marineret i olivenolie, hvidløg, hvid balsamico samt frisk persille, basilikum og oregano.

– Solmoden tomat salat med bøffelmozzarella, oliven og basilikum.

– Sprød grøn salat med brødcroutoner, soltørrede tomater, høvlet parmesan og friske krydderurter.

Dessert: Hjemmelavet Tiramisu.

Frisk vand på bordene ad libitum.

Inkl. 1 glas vin/øl/vand.

Kaffe/te ved samme bord i pausen.

Pris pr. person: 295 kr.

 

Vin, øl, sodavand kan tilkøbes til maden:

Vin pr. glas: 45 kr.

1 flaske husets vin rød/hvid: 150 kr.

Øl, sodavand: 25 kr.

Vand på flaske: 15 kr.

 

Bestilling af menu: mail@dgihusetpanteren.dk

Billetter til forestillingen: Teaterforeningen.dk