Publikumskor 16. marts 2020

AFLYSNING

På grund af Corona-virus er vi desværre nødt til at aflyse publikumskor 16. marts og operaforestillingen den 25. marts.

Vi beklager og håber på alles forståelse i denne helt særlige situation.

mvh
Opera i Vordingborg

———————-

Et helt nyt og spændende arrangement fra Den Jyske Opera og Opera i Vordingborg!
Alle korinteresserede inviteres til at deltage i Den Jyske Operas ”Publikumskor” mandag d. 16. marts kl. 19 – 21 i DGI Huset Vordingborg. Deltagelse er gratis. Man skal blot møde frem veloplagt og i godt sangerhumør og møde Den Jyske Operas erfarne kordirigent, som har overskuelige satser med i sin nodetaske.

Aftenen med ”Publikumskoret” er arrangeret forud for Den Jyske Operas forestilling med Mozarts ”Bortførelsen fra seraillet” d. 25. marts.

Formålet med korarbejdet er at give alle sangglade mulighed for en herlig aften med korprøve på materiale, som introducerer til operaen Bortførelsen fra seraillet og vil indeholde stof både fra operaen og andet af Mozart – alt på et rimeligt overskueligt teknisk niveau.Til beroligelse for alle deltagere skal det oplyses, at der ikke er tale om, at koret på nogen måde indgår i forestillingen d. 25. marts, og der er heller ikke tale om eventuel koncert efter korindstuderingen. Man kan blot komme og lufte sin sangglæde under professionel vejledning!

Foreningen Opera i Vordingborg, som er et samarbejde mellem DGI Huset Vordingborg, Teaterforeningen Bøgestrømmen og Musikforeningen Cæcilia, er glade for at kunne søsætte dette nye formidlingprojekt i tæt samarbejde med Den Jyske Opera.

Opera i Vordingborg er støttet af Vordingborg kommune, Statens Kunstfond og en række fonde.

Facebook: https://www.facebook.com/events/521547948480390/