Bortførelsen fra Seraillet

DGI HUSET VORDINGBORG
ONSDAG D. 25. MARTS 2020 KL. 19.30

———-

AFLYSNING
På grund af Corona-virus er vi desværre nødt til at aflyse publikumskor 16. marts og operaforestillingen den 25. marts. Kunder der har købt billet til forestillingen vil få udgiften refunderet. Vi giver direkte besked til jer om hvordan dette foregår.
Vi beklager og håber på alles forståelse i denne helt særlige situation.
mvh
Opera i Vordingborg

———-

 

Priser: A-billetter koster kr. 390,- og B-billetter koster kr. 315,-. For unge under 26 år er priserne hhv. 195,- og 160,-
Handicappladser bestilles direkte ved henvendelse til Billetten.dk på tlf. 70 20 20 96

Der er introduktion til forestillingen kl. 19 (begrænset plads – først til mølle)

Én af Mozarts mest populære operaer, som udforsker den fascinerende og komplekse konstellation af kærlighed og had.

To kvinder er fængslet af den mægtige Bassa Selim i Seraillet – hans mystiske harem – mens deres partnere forsøger at befri dem. Men ønsker disse kvinder virkelig at undslippe? Eller har de fundet noget i orienten, som de aldrig havde drømt om før?

Her i en moderne opsætning produceret af Den Jyske Opera og Theater Münster – med Odense Symfoniorkester og en række af operaens skønne solister. (Den Jyske Operas kor medvirker dog ikke i denne forestilling.)

Handling

I et fornemt palads i Tyrkiet, holdes den unge, engelske frøken Konstanze og tjenestefolkene Blonde og Pedrillo fanget af den magtfulde Bassa Selim. De tre blev taget til fange af pirater og solgt til Selim, der nu har kastet sin kærlighed på Konstanze. Selim har givet Blonde som slavinde til sin haremsvogter Osmin, der må indse, at det ikke er let at få en frihedsvant englænder til at makke ret.

Mens Konstanze og Blonde hver især har travlt med at affeje deres stadigt mere frustrerede fangevogteres tilnærmelser, op-dager Pedrillo, at Konstanzes forlovede, adelsmanden Belmonte, er kommet for at befri dem alle. Pedrillo smugler Belmonte ind i paladsets have, og deres fælles flugtplan er lige ved at lykkes, da de bliver opdaget og overgivet til Selims nåde.

Bedre bliver det ikke af, at Selim opdager, at Belmonte er søn af den mand, der tvang Selim i landflygtighed for år tilbage. Heldigvis viser det sig i sidste øjeblik, at Selim ikke er så hårdhjertet som sit rygte og hellere vil tilgive end føre gammelt had videre.

Fra Den Jyske Opera i en co-produktion med Theater Münster.
Med Odense Symfoniorkester og en række af operaens skønne solister.
Dirigent: Claus Efland. Varighed: 2 t og 30 min m/ pause.
Arrangeret af Opera i Vordingborg.

Se også: Publikumskor 16. marts 2020!

Fotos fra den tyske opførelse i Theater Münster i maj 2019.