70 Års Opera 18. marts 2017

70aarsopera_825

DGI HUSET PANTEREN, VORDINGBORG
LØRDAG D. 18. MARTS 2017 KL. 19.30

En gallaforestilling i anledning af Den Jyske Operas 70-års fødselsdag.

Kom med til fejringen af 70 år med opera til hele Danmark. Det bliver en glamourøs, underholdende aften for både operaelskere og operajomfruer. Den Jyske Opera vil tage publikum med på en musikalsk operarejse med uddrag af vidunderlige operaer opført af Den Jyske Opera siden 1947.
Den Jyske Opera blev grundlagt 17. marts 1947 og kan fej-re 70 års fødselsdag i 2017. For at fejre denne begivenhed opføres en gallaforestilling med skandinaviske gæste-stjerner, Den Jyske Operas Kor og landsdelsorkestrene. Vi præsenteres for et uddrag af Den Jyske Operas mange forestillinger gennem årene, som mange operaelskere sikkert vil kunne nikke genkendende til. Nye publikummer og operajomfruer kan begynde her – med smagsprøver på store operaer med fantastisk musik, stort drama og flotte kostumer.

Arrangeret af Musikforeningen Cæcilia og Teaterforeningen Bøgestrømmen i samarbejde med Multihallen Panteren i Vordingborg. Forestillingen er støttet af Kunststyrelsen og Vordingborg Kommune.

Fra Den Jyske Opera.
Gallaforestilling m. solister, kor og Sjællands Symfoniorkester.
Uddrag af Den Jyske Operas mange forestillinger.
Varighed: 2 t inkl. pause

KØB BILLET

Læs mere om Opera i Vordingborg

Skriv et svar